AutoslalomChallengeFormel KRacing
RallyIRC- WRCAktiveArkiv-Album
InnmeldingSpørreskjemaLogin tillitsvalgtTil NAF AB
Til NAF MS ABTilbake

 

Autoslalom resultater 2008 klikk her....

Her kan dere titte på TV Budstikka:
E16 søndag.

Fotoalbumet til Mats, alle biler her..

Vårt fotoalbum er ferdig her...

SISTE 02.07.08 endelig kan vi avsløre:
Autoslalåm den 31 august 2008 i Bærum.

På motorveiparsellen på nye E 16 ”Europaveien” ved Skui mot Sollihøgda og Ringerike.

NAF Motorsport Asker og Bærum arbeidet i flere år for å finne et alternativ for å kjøre Autoslalåm etter at det meste av Fornebu er gravd opp. Etter å ha lett lenge etter et område kom vi over en parsell av nye E 16 ved Økri som enda ikke er tatt i bruk. Til vårt hell skal ikke veien åpnes før i 2009 og etter god søknadsprosess med Vegvesenet og prosjektet har vi fått grønt lys for å kjøre Rattmester’n Autoslalom der søndag 31 august.

Løypetrasen blir i nordgående felt mot Sollihøgda mens publikum og parkering samt teknisk kontroll finner sted i sydgående løp mot Sandvika.


Over:
Komiteemedlem Stein Hardeng er selv en
aktiv utøver i Autoslalåm her i BMW.

Vi er så heldige å etablere et samarbeide med Porsche Club'en i Norge som har flott tidtager og resultatsystem, les mer om deres Slalom her...

Her finner du masse stoff om Autoslalom på www.autoslalom.no

NBF om Autoslalom

Link til startliste og kart over området,
klikk her--->

Over: fra venstre løpsleder Petter Stenseng NAF Motorsport Asker og Bærum, ledsager og far Jan-Willy Brattbakken, til h. 16 år gamle Ole Martin Karlsen fra Tanum i Bærum.

SISTE:
Da har vi satt strek for påmelding fredag 29.08.08 kl 16:00 Det kan bli noen ledige startnr. ved forfall fra deltagere etter teknisk som starter kl 10:00 på søndag, her gjelder først til mølla...

INNBYDELSE og PÅMELDINGSKJEMA Innbydelse og tilleggsregler last ned her...

Autoslalåm:
Kjører fra start til mål i en oppsatt slalåm løype, dette foregår på store asfaltterte områder. Dette kan man starte med når man har fylt 16 år og har en godkjent ledsager. Her bruker man sin egen privatbil å kjøre med.

I autoslalåm skal deltagerne på kortest mulig tid manøvrere bilen gjennom en bane med fartsreduserende hinder. Banen merkes opp med forskjellige kombinasjoner av plastkjegler som er plassert i henhold til autoslalåm-reglementet. Feilkjøring eller berøring av kjegler gir tillegg til anvendt tid. Bilen må tilfredsstille vegtrafikklovens krav, og deltagere må ha gyldig førerkort. Konkurranser avholdes der hvor plassen tillater det, og hvor sikkerhetsbestemmelsene kan følges.

Til dette arrangementet stiller Porscheklubben opp med elektoninsk tidtagning slik at vi ikke mister 100 delene i den tette konkuransen. Det vil bli løpende elektronisk resultatservice slik at ingen skal gå glipp av tider og spenningen.

Vi innbyr flere klasser, som standardbiler, elbiler og ikke minst nybegynner klasse hvor du også kan delta. Vi er i kontakt med merkeklubber som f.eks Porsche klubben og ønsker fler.

En fornøyd løpsleder Petter Stenseng fra Asker kan fortelle at vi regner med ca 60 biler til start, og håper på flest mulig ungdommer og nybegynnere som vil lære og mester bilen i kontrollerte former.


Komiten her under sitt møte i Sandvika

Bak fra venstre: Petter Stenseng, Stein Hardeng, Erik Tandberg, Thomas Bjørne og Øyvind Carlsen fra Porsche klubben.

Foran fra venstre: Vidar Holum, Leif Arne Neset og Anders Wehn.

Første møte om Autoslalom vinteren 2008. Du kan kjøre Elbil, vi har 5 merker i Norge.

Foto blant annet: Håvard Henriksen


Tilbake til NAF Motorsport eller til nafmotorsport.org